За нас

Повече за нас 

Създаден през 2012 г., FREDDO FOOD & SWEETS BAR се намира в сърцето на кв. Бояна, сред свежия планински въздух и красивите гледки, които предлагат полите на Витоша.
Нашата мисия е да предложим на своите клиенти уникално авторско меню в приятна и уютна обстановка. Насладете се на незабравими моменти в красивата ни градина дори и през по-студените месеци, когато тя е частично затворена и с осигурено отопление. 
 

Нашата мисия

Предлагаме на своите клиенти уникално авторско меню в приятна и уютна обстановка. Насладете се на незабравими моменти в красивата ни градина, дори и през по-студените месеци, когато тя е частично затворена и с осигурено отопление. 

Приготвяните от нас кафе напитки са по специална рецепта и с неустоим аромат на италианско еспресо, за един силен старт на деня. Независимо дали предпочитате кафе или ароматен чай, към тях ще Ви предложим неустоимо брънч меню с вкусни закуски, от пържени филийки и традиционна млечна баница, до приготвени на място горещи палачинки и гофрети. 

Вкусната храна може да бъде здравословна

 За нас качествената храна е ключът към здравословния живот и затова подбираме най-добрите съставки за нашите рецепти.

Богатият избор на основни ястия с месо и риба е перфектно съчетан със селекцията ни от вина. Във FREDDO ще откриете и винаги прясна паста и ризото по оригинална италианска рецепта.

Десертите 

Особено внимание обръщаме на десертите. Всички наши чийзкейкове, торти и сладкиши са ръчно изработени и се приготвят на място с качествено подбрани съставки, без добавена зазхар и изкуствени оцветители. Нашите десерти са запазената марка на FREDDO и ще направят всеки Ваш специален момент наистина незабравим.


"Най-добрите истории се разказват на чаша ароматно кафе"


freddo.bg © All rights reserved 2021
Designed by globaldesignm